3. apr, 2014

Vi jobber med nye medarbeidere i Team Tommy

Neste uke er det intervjuer av 10 aktuelle kandidater av 28 jobbsøkere til 2-3 stillinger i Team Tommy.

Annonsen på Finn.no er nå gått ut og vi søker etter tøffe, engasjerte, selvstendige medarbeidere, som kan jobbe i team, en til en og sammen med kommunens tverrfaglige personer. De vil få god opplæring.

Du må stå på, like utfordringer og forstå at det kreves endel av deg som person i denne jobben. Det er et unikt team vi har skapt, og teamarbeid betyr å dra lasset sammen mot nye mål og på veien, delmål.

Vi driver med tøff rehabilitering og Tommy har en timeplan som går i ett med jobb, skole, rehabilitering og trening. Derfeor krever vi at du som jobber i teamet tenker helhet på ditt ansvar som delarbeider i teamet.

Vi har alle et ansvar til å følge opp tverrfaglig og sammen med medarbeiderne. Dette gjelder selv om man jobber dag, kveld eller natt, så har man et ansvar for hverandre.

I tillegg så kunne vi godt tenkt å ansette en støttekontakt noen timer hver 14. dag til å være med på andre aktiviteter. Send noen ord på mail til Tommy via teamtommybrukerstyring@gmail.com sin mail og fortell litt om deg selv og hvorfor du kunne tenke deg en slik kontakt.