7. apr, 2020

Innowalk

Ny av dato, 19 år etter ulykka er jeg kommet meg i en Innowalk, gå maskin! I disse Korona tider, uten fysioterapeut tilbud har jeg et unikt BPA team som jobber hos meg. Team Tommy :-) I Kristiansands beste vestkant, Søgne, er det flott å bo :-)

20. des, 2017

I dag tilpasset vi sykling med beina.

Linn Mostad, kommunal fysioterapaut kom i dag for å tilpasse Vivasykkel til sykling med beina mine. Prosjektet opp å " stå og gå " er vi i full gang med. Armer ig beinbruk skal inn i min timeplan for kontinuerlig rehabilitering. Året 2018 startes med blanke ark på en årrekke med trening dag ut iog dag inn. I egen bolig med BPA, god livskvalitet og god rehabilitering. Vi står på !

13. okt, 2017

Plakater skal spres :-)

Tommy i farta denne uken med plakat oppheng for Kulturenheten i Søgne Kommune. Flott utstilling med Reidunn Haavik Tønnessen

9. okt, 2016

T.F.Skeie Transport i farta :-)

Jeg og min assistent Ailin i firma tøy :-)

7. okt, 2016

NHO Agder: Brukerstyringsmodell gir optimisme for framtiden

Team Tommy Skeie ble skapt av Marianne Trydal Skeie for å gi sønnen en bedre hverdag etter en tragisk ulykke endret alt for familien. Nå er dette også en modell for andre i lignende situasjoner.

Marianne Trydal Skeie er daglig leder for NHO medlem Team Tommy. Her, med NHO Agders Fred Skagestad. Fotograf: Clare Jortveit
Publisert 04.10.16
NHO Agder

Skeie har vært en synlig leder i kampen for å gi trafikkskadede en verdig tilværelse etter at sønnen Tommy Faag Skeie ble multifunksjonshemmet i en ulykke i 2001 da han var 20 år. Det har vært en lang vei for Skeie siden sønnen ble plassert på et gamlehjem etter at han ble skrevet ut fra sykehuset.

"Det handler om verdighet," sier Skeie. "Det var ingen sted for Tommy." Nå bor Tommy Skeie i egen leilighet og har deltidsjobb i Posten, noe som gir han mening og glede.

Skeie har bakgrunn som bedriftseier og leder fra både frisørbransjen og kennel og har brukt sin næringslivserfaring til å utvikle et privat brukerstyrt modell for pleie som hun mener gir langt bedre resultater enn det som sønnen oppnådde i det offentlige. Nå er hun arbeidsleder for et lag av spesialister og er med på å utforme tilbudet til Tommy i samarbeid med det kommunale hjelpeapparatet.

Hun deler gjerne sine erfaringer med andre som er i samme situasjon og opplever interesse for modellen. Fokus er på kompetanseutvikling, teambygging og kommunikasjon med hovedmålet er det samme det alltid har vært: å gi Tommy best mulig utvikling og livskvalitet.