Jubileumsfest 2004 - 2014

Onsdag 5.november 14 var hele teamet invitert til en jubileumsfest hvor vi koste oss med deilig middag på resturant Pieder Ro, på fiskebrygga i Kristiansand.

I februar i år var det 10 år siden foreldre og lillebror Kim Erik, flyttet Tommy ut fra gamlehjemmet i Søgne, til en egen kjøpt, flott leilighet i sentrum av bygda, på Tangvall.

Tommy var utsatt for en alvorlig trafikk ulykke i april 2001. Han havnet på gamlehjem og det ble starten på en lang kamp for denne lille familien.
Før ulykka hadde Tommy satt seg opp på en leilighet i boligprosjektet entreprenør Petter Kristensen hadde planer om på Sylvans Jorde. Da dette ble lagt ut for salg, lå Tommy i koma.
Alt ble solg, men et ektepar som trakk seg, hadde hørt om denne gutten som lå i koma, etter en trafikkulykke og stod som en av de første på lista til en leilighet her.
Foreldre ble kontaktet og vi satt i gang prosessen.
Kommunen sa, at kunne vi skaffe penger til å kjøpe leilighet, så skulle selvsagt Tommy få bo hvor han ville og vi foreldre satt i gang med Tommy,s ønske.
Leiligheten stod klar i juli 2002, men å flytte ville ingen være med på.
Vi fikk invilget 12 timer med BPA midler, og spiren til å lage et flytteprosjekt, ble satt i gang.
Rolf Henning Jensen, rådgiver og konsulent kom inn i bildet via forsikrings/ skade-erstatning/ advokatfirma vi hadde fra Oslo og jobbet sammen med familien på prosjekt "flytting".

Mor gikk på kurs og lærte om personlig assistanse, et godt liv, livskvalitet, leve fritt og selvstendig og masse mere..... Uloba med deres visjon, lærte meg masse.

9. Februar 2004, flyttet Tommy fra Søgne Gamlehjem til et selvstendig liv.

Her var det ikke bare assistenter og ett selvstendig og fritt liv, men en stor oppgave å " komme tilbake til livet".

REHABILITERING!

Med flotte medarbeidere, god liten familie, Tommy selv, rådgiver, tverrfaglige mennesker, spesialistsykehus som Sunnaas og Kongsgaard Rehabiliterings sykehus, har vi koordinert og fått til en god kontinutet i rehabiliteringa.

Ære være personer rundt og i teamet!

Tusen takk!

Klikk på boken og sidene for å bla:

Kommentarer

11.08.2015 13:50

Anne Kimestad

Hei! Skal du bortover til Arendal i Arendalsuka på onsdag ( ULOBA)
Jeg har ikke verbalt språk. Trenger taxi. Har m ledsager.
Jeg burde vel vært der. Mvh Anne

01.12.2014 06:18

Janne lia Christensen

Jeg stemmer på Marianne trydal Skeie